21 – Her kan du bade naken i helgen


Ønsker du å ta et bad i helgen? Men har du glemt badeshortsen eller bikinien hjemme? Ikke noen grunn til å fortvile. Hjelpen er nærmere enn du tror.

Hopp i havet - eller vannet i helga. Foto: Odd Roar Lange/Toppenavnorge

Hvis du vil være naturist, har du i følge Norsk Naturistfornund følgende muligheter:

  • Besøke ett av de tre naturistsenterene i Norge: Isefjær mellom Kristansand og Lillesand, Sjøhaug ved Moss eller Skovly ved Halden. Besøk utover 2 dager krever medlemsskap i en naturistforening.
  • Besøke en offisiell eller uoffisiell fristrand. På en offisiell fristrand er nakenbading tillatt av offentlige myndigheter, mens en uoffisiell fristrand er etablert gjennom sedvane. Fristrender kan besøkes av alle.
  • Oppsøke en litt skjermet strand på kysten, på en øy eller ved et vann eller en innsjø i innlandet. Allemannsretten sikrer fri ferdsel i skog og mark.

Dersom noen mener prøver å få deg til å tro at nakenbading er forbudt er det bare å slå i bordet med litt kunnskap om hva loven sier om saken.

Norge har en rekke godkjente naturiststrender. Fra de velbrukte, som Huk i Oslo til den nokså ubrukte på Hjertøya i Molde. Trenger du hjelp til å finne din nærmeste naturiststrand av de ca 20 etablerte i Norge? Via google earth kan du finne dem alle. Her finner du en oversikt over alle i Skandinavia.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Badeferie, Bading, fjord-norge, molde, nakenbading, norge, Norgesferie, reiser, nudism, Oslo, reise, sex og samliv og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til 21 – Her kan du bade naken i helgen

  1. Tilbaketråkk: 104 – Hopp i havet med og uten klær, her er de beste badestrendene | Toppenavnorge's Blog

  2. Tilbaketråkk: Bade i helga? Ikke gjør dette! | Toppenavnorge's Blog

  3. gest sier:

    Jag har flera gaangar bada naken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s