29 – På tide å ut flytte fra slottet


Kronprins Haakon koser seg i og ved den sørlandske skjærgården. Enten ombord i rib-en sin, eller i vannet, når han har ramlet ut av den. I går var Haakon, sjømannutdannet fra Sjøkrigsskolen, på fjorde igjen. Med en venninne ombord.  Dagbladet har viet turen oppmerksomhet fordi han, som båtfører – og dermed ansvarlig ombord – tok på seg selv en redningsvest, mens passasjeren var uten. Noen bør fortelle Haakon at han bør skjerpe seg – fordi han er et forbilde, og fordi han vet at han får mye negativ fokus på denne måten. Det var sannsynligvis et ekstra flyteplagg ombord, slik at lovens krav ble oppfylt. Det holder ikke. For i åpen båt er det en god regel å bruke flyteplagg hele tiden.

Men dette er ikke det verste med saken. Det dummeste, i aller høyeste grad dummeste, klarer. Hør bare hva kommunikasjonsdirektøren på slottet presterer å si:

— Når bildet ikke er fra en offisiell sammenheng, kan dere ikke bruke det, var beskjeden Dagbladet fikk av tydelig indignert Marianne Hagen — kommunikasjonsdirektør på Slottet.

Marianne Hagen på Slottet bør bruke sommeren til å lære seg spillereglene for publisering av bilder av kongefamiliens medlemmer. Foto: Rederiforbundet.

Marianne Hagen (41) kom fra Rederiforbundet og startet i jobben på slottet 1. juni (2008 – rettet opp etter korrekt korrektsjon for Tom Hansen) . På tide med en lang ferie, Hagen!

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Badeferie, Bading, Båtliv, Kongefamilien, norge, Norgesferie, reiser, Sørlandet. Bokmerk permalenken.

2 svar til 29 – På tide å ut flytte fra slottet

  1. Tom sier:

    1. juni er korrekt, men i 2008.

  2. for å si det som det er…å faen… var litt for rask på sjekk på kongehuset.no:-) Men, enda verre er det når hun har vært der en stund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s