38 – En håndbok i jakten på god mat


Er du på farten ett eller annet sted i Norge og lurer på hvor du kan finne et sted å spise – langs veien? Da kan du bruke spisestedguiden til transportfirmaet DHL. På nettsiden har de lagt ut en oversikt over det de mener er de 50 beste spisestedene i Norge. Over 100 steder er testet i jakten på veikrodelikatessene. Testerne er sjåfører og et knippe ernæringsstudenter. Min erfaring med veikromat i Norge er at testerne ikke har hatt noen lett jobb med å finne frem til høydepunkter. Også Aftenposten har omtalt guiden i egen reportasje.

DHL-guiden er bygget opp med oppdelte strekninger der de har funnet frem til en vinner langs hver kjørestrekning. De har, av alle praktiske grunner, plukket ut spisesteder langs de store utfasrtveiene. Jeg ville gjeste at de tok med noen omveier også. For god mat er verd å ta en omvei for. Kanskje du skal ta en tur og prøve Fjordmenyen?

Er du enig i kåringen, eller savner du noen steder på lista?

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Bilferie, fjord-norge, matogdrikke, mine reisetips, Norgesferie, reiser, Sykkelferie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s