42 – Små kunder, store helter


Dagens tips til bartendere i ferie-Norge. Husk å behandle de unge gjestene dine godt. Slik de gjør det i baren på Rica Nidelven. Da junior ønsket seg en sommerdrink – alkoholfri selvsagt (hva venter du ellers av en niåring?) ble oppgaven tatt på høyeste alvor av bartenderen. Og i løpet av fem minutter ble han den unge sommergjestens store helt.

Skål, junior. Ser det ikke godt ut, da?

Med friske mynteblader og limebåter knust med morter, brunt sukker, sitronbrus, noen hele mynteblader, knust is, farris, og en limebåt på toppen, ble det en stor kveldsstund for en kommende bargjest (om 11 år).

-Den beste drinken jeg har smakt! var juniorjuryens dom.


Det gode sommerliv i baren 🙂

Prøv den selv.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i matogdrikke, mine reisetips, Norgesferie, reiser, reise, Restaurantliv, Trondheim, vin. Bokmerk permalenken.

Ett svar til 42 – Små kunder, store helter

  1. Trude sier:

    Det å gi barna god service er minst like viktig som oss voksne. For en niåring vil det være stort å få en drink (alkoholfri), barna vil jo gjerne føle at de er en del av de voksne som kanskje også sitter å koser seg med drink. Ingen vil føle seg utenfor, og det er ikke det samme å få et glass med cola!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s