44 – Det beste i Sarpsborg – helt gratis


Ikke er de flinke i fotball, og ikke er det spesielt vakker der. Men dét skal dem ha, i Sarpsborg, at turistbrosjyren er blant de beste i landet. Den er så god at det er fristende å besøke byen, uansett.

Turistkontoret har laget en hendig liten sak, i A6-format (lommeformat) med informasjon om alt du trenger å vite som turist (og fastboende). Pluss litt til. 210 tettpakkede sider, på størrelse med passet ditt. På tre språk (norsk, engelsk og tysk). rett og slett fantastisk. Hvis du ikke tror meg, kan du bestille boken gratis her:

Severdigheter, handlegaten, badestrender, partysteder, restauranter, aktiviteter mm. Alt er samlet i boka. Ikke mindre enn fantastisk. Og en meget god løsning i forhold til A4-brosjyrene som blir liggende igjen i bilen eller på stuebordet, når du egenlig trengte dem der du rusler rundt i byen.

Og som min venn på Sunnmøre sier det, på en relativt dårlig telefonlinje: Best av alt, den er gratis 🙂

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Bilferie, matogdrikke, mine reisetips, norge, Norgesferie, reiser, Sykkelferie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s