54 – Lange Jazzlinjer – redningen dagen derpå


Akkurat nå regner det heftig i Molde. Og alle som nyter utepils eller utevin slipper egentlig å tenke på bakrusen. Fordi drikken blir kraftig utvannet. Men, skulle du ende opp innendørs, og det blir litt mye i kroppen i natt, så kan det være godt med et tips egentlig tre) for morgendagen. For den kommer, vær sikker.

1. Før du legger deg i kveld/natt/morgen tidlig: ta to paracet. Ikke vent med å ta dem til skallebanken tar deg i morgen tidlig. Paraceten utvider blodårene dine, også i skallen. Dette gjør at presset på hodet ikke blir så stort – altså mindre eller ingen skallebank.

2. Frokost på kafe Fole Godt i morgen tidlig/formiddag. Gode bakevarer, god kaffe, ingen lukt av gammel fyll i lokalet (det er tross alt 25 år siden det var pub der).

Jazzlogen spiller opp i Molde.

3. Klokka 11.26. forlater du Fole Godt og rusler ned til Storgata. Korteste linje, rett ned bakken. Der kan du vente i to minutter så kommer Jazzlogen og jazzdanserne forbi. En ny jazzdag kan begynne, og kroppen din er ganske klar til nye utfordringer.

Jazzlogens Mats Skogstrand tester skallebanken din med et par kjappe trommevirvler:-)

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i matogdrikke, mine reisetips, Moldejazz, vin. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s