56- Lange Jazzlinjer – Smått er godt


Det meste er stort på en Jazzfestival som Moldejazz. Store utescener, store budsjett, store antall halvlitere, osv osv. Men noe er lite, og veldig bra.

Fra åpningen på Calles Vinbar

Calles Vinbar i lobbyen på Alexandra Hotell er verd besøket for den som har anledning denne uka. Lørdag stenger de dørene, men det ryktes gjenåpning neste år. For uinvidde: Calle Feght driver restaurant Credo i Trondheim.

Calle Feght i beste omgivelser i sin nye vinbar

Klart best i byen. Det samme gjelder hans delikatessebutikk Rafenklau på Ravnkloa. Calle har hatt storsuksess med sin egen Calles Riesling. Nå har han også laget åets jazzvin i Molde. God vare. Og tøft av Børre Tangen på Alexandra og slippe til Calle og hans menn (og kvinner) fra Credo.

Prøv også Chill-music-baren rett over gata - i Tollboden.

Molde har flere barer og steder med kort levetid denne uka. I  Tollboden er det muligens funnet noen gamle, beslaglagte varer som skal bort 🙂 Løp og kjøp.

Testpatrulje på besøk på Tollboden:-)

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i matogdrikke, molde, Norgesferie, reiser, reise, Restaurantliv, turisme, vin. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s