61 – En holme i verdensklasse


Har du feriedager til gode? Da burde du unne deg en tur til Håholmen på Hustadvika i disse dager. Fordi det har vært en kjølig juli er det enda klarer sikt i vannet enn vanlig. Og like varmt på land – som vanlig;-)

Hvorfor ikke prøve badevannet? Friskt og godt. For tøffinger. Og om du vil, så er det mulgi å låne seg en båt og stikke ut til en av de mange holmene. Her kan du bade uten en tråd – eller fiske, med tråd:-)

Håholmen - stedet der ord blir overflødige. Bare å ta turen, folkens. Foto: Odd Roar Lange/Toppenavnorge

Håholmen med sin mer enn 300 år lange kystkulturhistorie er en av de mange små perlene som kan besøkes igjen og igjen. Eller for første gang. Jeg kunne skrevet mye om Håholmen. Og kommer til å gjøre det mye i året som kommer. Neste sommer får du se resultatet … som forhåpentligvis kan bli veldig bra for både store og små.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Badeferie, fjord-norge, fritidsfiske, nakenbading, Norgesferie, reiser, reise, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s