62 – Hva er det egentlig med flyselskapene?


Når jeg bestiller billetter er det vesentlig å få vite hva de koster. MED alle avgifter. Hvordan har det seg at flyselskap ikke klarer å legge inn avgifter til staten/drivstoffavgift etc i prisoversikten? Idag må butikker som selger toalettpapir fortelle deg hvor mange meter du får pr betalt krone, du kan finne kiloprisen på drops som egentlig bare veier 30 gram pr pakke osv. Veldig bra for oss som vil sammenligne priser. I og med at vi ikke slipper unna avgiftene så kan de jo like godt legges inn i prisen vi skal betale til slutt.Så får SAS, Norwegian, Widerøe og alle andre ordne opp med staten etterpå. Strent tatt gir jeg fullstendig blaffen i om det er 192 kroner, 161 eller 211 kroner. bare gi meg klar beskjed om hva billetten koster. Og: jeg liker SAS´ prispolitikk bedre. Der alle gebyr er bakt inn inn prisen. Enkelt og greit. PS: den samme smule irritasjon gjelder konsertbilletter. Hvorfor kommer kr 20 i billettavgift i tillegg? Leg det inn i prisen, og gi meg én pris – med en gang.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i mine reisetips, Norgesferie, reiser, turisme. Bokmerk permalenken.

Ett svar til 62 – Hva er det egentlig med flyselskapene?

  1. Britt Janne Tennøy sier:

    Kunne ikke vært mer enig med deg!! Djises så irriterende! Synes det er hakket mindre irriterende med billettavgiften (men bare fordi den er mest forutsigbar), men jeg er fan av » det enkleste er beste». Finnes det en facebookgruppe vi kan aksjonere i?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s