63 – Er det slik du ønsker din neste hotellopplevelse?


Særpreg, gjestfrihet, avslapping og raffinement. Dette er de fire nøkkelordene for den som vil lykkes med å skaffe seg fornøyde hotellgjester. Kjell Grønhaug ved Institutt for strategi og ledelse på NHH har sammen med førsteamanuensis Morten Heide ved Universitetet i Stavanger forsket på hvilke ting som ligger i det vi omtaler atmosfære og hvordan hotellgjester oppfatter denne på hotellet de har bodd på.

Fra Sogndalstrand. Foto Knut Bry/Turistkontoret i Sogndalstrand369 hotellgjester ved seks norske hotell er intervjuet. Og naturligvis svarer de at flotte marmorgulv og fine lysekroner ikke avgjør om hotellet holder mål. Skal du skaffe deg ditt favoritthotell er det andre ting som lokker. Nettstedet grunder.no forteller deg mer om undersøkelsen og resultatene.

Det er godt å se at luksus ikke betyr mer enn godt vertskap. Flere ganger velger jeg meg nye favoritthotell. Det skyldes ofte en nær og god hotellopplevelse. Etter litt tid legger hotellet seg kanskje mer inn på en 10-på-topp-liste. Her er noen gode hotell: Rica Nidelven i Trondheim, Sogndalstrand Kulturhotel sør for Egersund, Havnekontoret i Bergen og Fangstmannhotellet på Svalbard .

Skal innom noen flere i dagene som kommer. Og da kan det hende at flere føyer seg inn på listen. Følg med.

Hva er ditt favoritthotell, forresten?

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i matogdrikke, Norgesferie, reiser, reise, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s