66 – Her kommer Moldes nye uterestaurant og intimscene


mange i Molde – rosenes by – drømmer om utsikt til noe nytt og bedre i sentrum … og den behøver ikke være så langt unna. Et av rosebyen Moldes fineste utsiktspunkt er taket av byens rådhus. Men flott utsikt utover sjøen og mot Romsdalsalpene. Flotte roseblomsterbed – og mye betong. Tre jenter som luker, og ingen andre. I alle fall i morgentimene idag. Hvorfor brukes ikke den gamle informasjonskiosken på taket som serveringssted, forresten? Serverings-luke, strengt tatt. Her vil jeg gjerne ta et glass vin, smake på sommerølet, nyte livet.

A view to a hill: Her vil jeg nyte min sommervin - neste sommer.

Rådhustaket burde vært et eneste stort mylder av liv og røre. Hele sommeren. Her kunne man fått utendørsservering (under telttak hvis det regner), det kunne vært holdt små konserter og det kunne vært et nytt lite pulssentrum – bokstavelig talt i sentrum. Kafebar, møtested for mødre med barn i barnevogn.

Idag brukes taket som fotolocation for turister, mens fastboende suser forbi. Fordi de ikke fienr noen grunn til å stoppe opp, ennå.Men det er jo utsikter til noe bedre i tiden som kommer? Eller hva mener du?

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i fjord-norge, matogdrikke, mine reisetips, molde, Norgesferie, reiser, Romsdal, turisme, vin. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s