71 – Unngå overlast på flyet – fem tips til nakenferie


Reisejournalister mottar en rekke, noe underlige, pressemeldinger. Her er en som skal hjelpe deg å spare penger på å redusere flybagasjen. Ved å dra på nakenferie! Firmaet og nettstedet Skyscanner har muligens løsningen…

Her er pressemeldingen, og fem nakenferietips:

 

Foto: Skyscanner.no

 

I sommer øker mange flyselskap bagasjeprisene sine med opp til 400 kr per flyvning, noe som gjør at mange passasjerer overveier hva som helst for å spare penger. Det er her nakenferier kommer inn i bildet.

OSLO, Norge —  Det lønner seg å pakke fornuftig når man reiser på ferie. En nylig spørreundersøkelse viser at 2% av Skyscanners brukere har bestilt en nakenferie –  slik at de kan unngå å betale dyre bagasjepriser i tillegg til sine flybilletter.

Det å pakke for en nakenferie er enkelt, ingen tunge klær vil ta plass i kofferten. Men glem ikke å ta med store mengder solkrem! Selv om den europeiske hetebølgen denne måneden ikke har kommet til Norge, fører tanken på uutholdelig varme likevel til at nordmenn også kanskje fristes mer av nakenferier enn av ferier hvor man svetter seg gjennom sightseeing og andre aktiviteter. Flysøksiden Skyscanner.no tar en titt på fem nakne destinasjoner.

Nakensauna – Kotiharju, Helsinki, Finland
Finner har i årevis tatt badstu nakne, og landet har faktisk gjennomsnittlig én badstu per hushold. Kotiharju i Helsinki er visstnok den eneste offentlige badstuen i hovedstaden som fortsatt varmes opp av en vedovn, og er en anbefalt plass å kaste klærne på – sammen med opp til 30 fremmede.

Nakengolf – La Jenny, Frankrike
Hvis du har lyst til å bedre golfteknikken din, fly til La Jenny naturistresort i Sørvest-Frankrike. Her finner du Europas eneste nakne golfbane. La Jenny byr på er seks hull spredt over ni hektar, samt en innendørs og en utendørs driving range. Golfere bør passe på hvor de putter ballene sine og hvordan de svinger klubba.

Nakenbyen – Costa Natura, Spania
Denne kosmopolitiske byen på Solkysten har nesten 200 leiligheter og er det første naturistresortet som ble etablert i Spania. De som elsker å være nakne nyter friheten i denne private, rolige byen sammen med andre nakenentusiaster. Det er lett og komme seg hit via fly til Malaga, og Costa Natura tilbyr (na)turister et oppvarmet svømmebasseng, en volleyball bane, en tropisk hage og en naturiststrand.

Nakne Turstier – Harzfjellene, Tyskland
Når kantonen av Appenzell Innerrhoden i Sveits ga forbud mot nakne turstier bestemte tyskerne seg for å åpne sin egen naturiststi. I Harzfjellene finner du en 18km naturiststi som er åpen hvert år i mai, så tilhengere av nakne fotturer kan hoppe på fly til Berlin og delta i “Nacktwanderen”.

Nakne Dykketurer
Hvis det å møte sjødyr i undervannsverdenen ikke er spennende nok, hvorfor ikke ta et en dykketur naken? Buff Divers er et selskap som tilbyr nakne dykketurer verden over. Kaldtvannsdykk er selvsagt ikke populært, så forvent tropiske destinasjoner og varme vann. Og pass opp for brennmaneter, sjøpinnsvin og havåler!


Om Skyscanner:
Skyscanner gir øyeblikkelig online sammenlikning på flypriser på over 670. 000 ruter fra over 600 flyselskaper. Med Skyscanner kan brukere lete gjennom materiale uten å måtte gå inn på spesifikke datoer eller selve destinasjonen.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i Badeferie, mine reisetips, nakenbading, reise, sex og samliv, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s