107 -Send barna i lasterommet på flyet!


-Barn kan sitte i lasterommet på flyet. Så slipper vi å høre skrikingen deres.

Dette var et av svarene i en underøkelse om hvor barn bør sitte under flyreisen. De fleste andre svarene var mer humane.

Gråtende barn på fly. Foto: Skyscanner.no

Halvparten av alle som reiser med fly ønsker at det skal være egne soner for barnefamileir. Slik at de andre pasasjerene uten barn slipper å bli «underholdt» av barnegråt. Det viser en undersøkelse utført av Skyscanner.no

Siste nytt om kvinnen som påsto at en skrikende baby var årsaken til at ørene hennes blødde under en Quantas-flyvning har virkelig skapt oppstyr verden over, og en spørreundersøkelse utført av flysøksiden Skyscanner. no har avslørt at halvparten av oss skandinaver vil gjerne at det skal være en egen avdeling for småbarnfamilier på fly – og at ingen av disse 50 prosentene er selv foreldre.

De sa alle at de helst vil sitte så langt unna barn som mulig. 60% av de som deltok i denne spørreundersøkelsen var ikke foreldre, så bare 10% synes at passasjerer bør selv ha lov til å velge hvor de vil sitte.

Foreldrene som deltok i spørreundersøkelsen var derimot ikke enige. De vil helst ikke ha egne barnesoner på fly. 30 prosent av de spurte var foreldre, og to tredjedeler av disse synes alle passasjerer bør selv ha lov til å velge hvor de vil sitte, mens en tredjedel sa at de har veloppdragne barn og vil ikke sitte sammen med andre foreldre som har uoppdragne barn.

Andre forslag fra Skyscanners brukere til å løse problemet med bråkete barn på flyreiser var at alle flyselskap bør ha en barnehageombord – for spedbarn spesielt. Noen foreslo også at man bare lar veloppdragne barn få lov til å fly. En mindre sympatisk bruker blant de spurte i denne undersøkelsen foreslo at “alle barn bør reise i lasterommet”.

Skandinavisk Country Manager, Kristin Andersson, kommenterer:
«Det bør være plass til alle på et fly – også selvsagt familier som flyr med barn. Det er såklart lett å forstå at på en allerede slitsom flyvning er det lett å bli irritert når man sitter ved siden av et skrikende barn, men det er nok desverre ikke realistisk at flyselskap vil introdusere egne barnesoner. Løsningen er kanskje heller å ha avdelinger kun for voksne– noe som gir flyselskap enda en ting de kan ta ekstra betalt for! Jeg er sikker på at egne avdelinger for voksne vil selge ekstra flybilletter til Orlando og flybilletter til Paris – ruter som er spesielt populære blant familier.”

Om Skyscanner:
Skyscanner gir online øyeblikkelig sammenlikning av flypriser ved søke gjennom prisene hundrevis av flyselsskaper og reisebyrå  for å finne de rimeligste flyprisene tilgjengelige verden over, inkludert  fly til London og  fly til Oslo .

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i mine reisetips, reise. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s