119 – Slik skal Norge kapre turister – 12 kortfilmer på vei


Innovasjon Norge har fått engelsk hjelp til å lage 12 nye reklamefilmer fra Norge. Her kan du få en makebit av det som kommer i høst. Det byr på både latter, undring og læring – med David Spinx i hoverollen.

Her er pressemeldingen fra Innovasjon Norge i forbindelse med lanseringen av filmene:

I den engelske TV serien EastEnders spiller han drukkenbolten Keith Miller. Nå har skuespilleren David Spinx fått drømmejobben. Han reiser Norge rundt med et filmteam og opplever ting veldig fjernt fra Londons East End. Filmene er Visitnorways nye storsatsing, og skal lokke flere turister til Norge.

Hva skjer når du tar en typisk engelsk sofasliter opp fra godstolen og dytter han rundt i Norge med ett mål; å oppleve landet vårt? Gjennom 12 filmer følger vi TV- stjernen David Spinx opp på de høye fjelltoppene, ned i de dypeste dalene, ut i elva, opp på vidda, ned fra hesteryggen og ut på havet. Resultatet blir en annerledes filmserie om en fyr som opplever ting han sent kommer til å glemme.

Bort med postkortreklamen
De tolv filmene lanseres på Innovasjon Norges Kick off 9. september og markerer et veiskille med den tradisjonelle markedsføringen av Norge.

– Mange tror man må være veltrent og sporty for å oppleve naturlandet Norge, David Spinx beviser, med glimt i øyet, at det ikke stemmer. Med disse filmene ønsker vi oss bort fra postkortreklamen og å vise at opplevelser i norsk natur er tilgjengelig for alle, sier reiselivsdirektør i Innovasjon Norge Per-Arne Tuftin.

Filmene skal vises på www.visitnorway.com , som har rundt ni millioner besøkende årlig. Er dette god Norgesreklame? Se filmtraileren på www.visitnorway.com eller last den ned på vår presseside www.visitnorway.com/storiesforlife .

Den 9. september arrangerer Innovasjon Norge et kickoff i Oslo, og dit kommer skuespilleren David Spinx kommer for å forteller mer om sine ”opp og nedturer” fra Norge.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i mine reisetips, Norgesferie, reiser, reise, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s