129 En annen teaterhistorie direkte fra scenen


Se og Hør-kritiker Håvard Melnæs skulle være høstens trekkplaster for Teatret Vårt i Molde. Det endte med et realt mageplask for Melnæs sin forestilling.  For den ble ikke slik han ville ha den. Nå beklager teatersjefen.

Teatersjef Carl Morten Amundsen Foto: Teatret Vårt

I går kom slakten av teaterstykket Hele Norges Bennus i Dagbladet. Ironisk nok stod en stor stillingsannonse fra Teatret Vårt kloss inntil anmeldelsen. Der det søkes etter ny direktør. Og det er dagens direktør, Carl Morten Amundsen, som får en real skrape i lakken i pressemeldingen som sendes ut fra Teatret Vårt. Her innrømmer teateret at de har fjernet seg så langt fra Melnæs materiale at det ikke er til å kjenne igjen.

Vanligvis er det journalister som beskyldes for slike øvelser:-)

Her kan du lese Romsdals Budstikkes reportasje på nett om pressemeldingen og om beklagelsen som er sendt ut fra teatret i dag. Og her er VGs.

Fra forestillingen Hele Norges Bennus. Foto: Teatret Vårt

Førstkommende torsdag skal teatersjefen møte publikum til en prat om forestillingen på Syd Mat & Vinhus i Molde. Der skal jeg være – garantert:-) Det kan bli en sterk seanse.

Nå lurer jeg på hva de har tenkt å gjøre fremover? Endre forestillingen slik at Melnæs blir fornøyd eller vise forestillingen slik den er presentert?

Teatersjefen i Molde er en god kar. Han har gjort mye godt for Molde og teatermiljøet. Og han er en god samtalepartner når vi treffes på byen. Han elsker å sparke journalister for deres slurv og omtrentligheter. Ofte fortjent. Og han lar ikke sjansen til å pirke borti mine arbeidsgivere Romsdals Budstikke og Dagbladet gå fra seg når han får sjansen .

Jeg gleder meg til neste prat over et glass med Carl Morten:-). Tid for revansje:-))

Og siden han er bergenser så tipper jeg at dagens Branntap kanskje er like kjipt som pressemeldingen. Nei, kanskje ikke. Teaterscenen er viktigere for CM enn fotballgresset. Det er bra:-)

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i kultur, molde, reise, teater. Bokmerk permalenken.

Ett svar til 129 En annen teaterhistorie direkte fra scenen

  1. Tonje Maria sier:

    sv; tusentakk for tilbakemeldingen :)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s