134 Lyst på en isbar for en tusenlapp?


Har du lyst til å imponere venner eller kolleger? Da ha du virkelig sjansen nå. Oslos Icebar er nemlig til salgs. Og på auksjonen kan du legge inn bud på isbaren du kan ta med deg hjem. Men du må skynde deg. Det er få timer igjen.

Isbaren ligger i Oslo sentrum og du får sikkert et tips eller to på hvordan du kan frakte den med deg isbaren hjem.

Her er pressemeldingen som er sendt ut i forbindelse med auksjonen. Pluss et par reisetips fra meg:

ICEBAR OSLO by ICEHOTEL har lokket tusenvis av både Oslo-folk og tilreisende til Kristian IVs gate 12  siden åpningen i november i fjor. En sentral del av ICEBAR-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer.

I Oslo skjer det første hamskiftet nå i høst med nyåpning 28. oktober, og ditt hjem kan bli neste stoppested for baren som skal skiftes ut.

33 bud har kommet inn

– Å besøke ICEBAR er en opplevelse som skiller seg fra alle andre bar- og restaurantbesøk i Norge. Nå kan privatpersoner eller bedrifter få denne opplevelsen hjem eller på arbeidsplassen. Vi har lagt ut hele baren på QXL, og begynte med en utropspris på 200 kroner. Etter 33 bud er vi nå i opp i 500 kroner og det er fortsatt mulighet til å få isbaren til en billig penge og samtidig støtte et godt formål, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen ved ICEBAR OSLO by ICEHOTEL.

Isbaren i Oslo ble verdens tredje og største ICEBAR by ICEHOTEL da den åpnet i samarbeid med Thon Hotels i fjor høst. Baren bygges opp fra grunn av med is fra Torneelven i Lappland i Sverige.

Her kommer jeg med en lite reiseopplysning: Har du lyst til å oppleve Nordlyset på sitt aller heftigste skal du dra til Narvik og ta toget mot Kiruna. Gå av på stasjonen Abisko. Her kan du overnatte på sveriges største turistforeningshytta. Og ved hytta har de eget nordlysobservatorium. For et par år siden hadde jeg en av de heftigste netter ute her. Vil du ha en natt i et skikkelig ishotell skal du ta turen videre innover i Sverige – til Jukkasjärvvi.

Pengene går uavkortet til WWF

Pengene som kommer inn fra auksjonen, går uavkortet til WWFs isbjørnprosjekt i Arktis. WWF jobber både overfor myndigheter og bedrifter for å redusere utslipp av klimagasser, og finansierer forskning på konsekvensene av global oppvarming for isbjørner. Auksjonen varer frem til midnatt søndag 10. oktober.

– ICEBAR by ICEHOTEL bruker helt naturlig og helt ren is fra Torneelven i Lappland,  og er opptatt av å behandle miljøet på mest mulig måte. Vi ønsker derfor med denne auksjonen å rette oppmerksomheten mot issmelting i Arktis.  Isbjørnen er på toppen av næringskjeden i Arktis og derfor svært sårbar for issmelting og endring i økosystemet, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen.

Fakta om auksjonen:

Utropspris: 200 kroner

Vekt: 1600 kg (kun baren) – hele isbaren består av 60 tonn is.

Må hentes.

ICEBAR OSLO bistår med nedmontering

Varighet: frem til søndag 10. okt kl. 24.00.

Auksjonen finner du her: http://www.qxl.no/pris/alt-det-andre/veldedighet/verdens-stoerste-isbar-kan-bli-din/v/an620560330/

Se vedlagte bilder for ytterligere informasjon.

Om ICEHOTEL

ICEHOTEL er en av Nord-Europas mest kjente landemerker. Lokalisert 200 km nord for polarsirkelen i Jukkasjärvi, har selskapet blitt kjent for sin innovative kunst i is og snø. Tilreisende fra hele verden besøker Jukkasjärvi for å se krystallklar is fra Torneelven som benyttes som byggemateriale for kunst og større konstruksjoner – i Sverige så vel som internasjonalt.

ICEBAR by ICEHOTEL er et franchise-konsept som per i dag har etablert seg i København, Tokyo og Oslo. I Oslo driftes konseptet av Thon Hotels. Du finner mer informasjon om ICEBAR OSLO her: http://www.icebaroslo.no/

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i kultur, kunst, norge, Norgesferie, reiser, Oslo, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s