132 En perle langt inn i tåkeheimen


Noen ganger er tåke en skikkelig plage. Andre ganger skjuler den bare en flott perle. Som den vi fant i dag morges.

 

Til topps på Skeikampen. Foto: Odd Roar Lange

 

I to dager hadde vi vært på Thon Hotel GausdalSkeikampen. Et tradisjonelt høyfjellshotell som kanskje mangler litt personlig sjarme, men som er et veldig bra hotell for barnefamilier. Basseng, bra lekerom, god plass og personale som tåler litt støy. God løsning i høstferien. Men de som har vært der den første delen av høstferien i uke 40 har fått satt tålmodigheten på prøve. Tåke, tåke, tåke og tåke. Kun avbrutt av regn og vind.

Vi utvidet oppholdet og stolte på yr.no. Takk og pris. For idag våknet vi til sol, sol og sol. Herlig. Skeikampen badet i sol og høstfarger. I går var alt grått. Idag var alt flott.

 

Glede over sola. Og toppturen. Foto: Odd Roar Lange

 

Tur til topps med stolheisen og der ventet en utsikt fra Skeikampen – i toppklasse. Kast deg i bilen, kom deg til fjells. Det er meldt mer finvær. Og nå er rom 115 dessverre ledig. Oppdrag i hovedstaden ventet. Gleder oss til å prøve Skeikampen til vinteren.

Reklamer

Om toppenavnorge

Journalist og forfatter. Skriver om reiseliv, friluftsliv, båt, seiling og lignende. Holder også foredrag om disse temaene og om sosiale medier.
Dette innlegget ble publisert i matogdrikke, mine reisetips, norge, Norgesferie, reiser, reise, Restaurantliv, Sykkelferie, turisme. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s